Where the experiment begin....

By: Rafique Mael

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 13:05 Email | Share | | Bookmark
Bila fotopages berhabuk ni...kenala ceriakan sket...

Model KLPF
Wah dah berhabuk fotopages...tadak update kat sini ekk...okla...aku letak sket gambo model yg best bagi aku kat KLPF ritu (best gambo aku ni je kot) bagi aku la...klau korang mesti ada komen yg membina bagitau je...
cukup ke tak ekk?



dan ni gambar budak kecik yg aku sempat cekup untuk bergambo



pastu pose dgn budak berdua ni...kemain lagi klau dah ajak pose tu....(yg ngata tu pn sama ja)



pastu lepak2 dgn a few guys from flickr punya team di Penang...


sekian posting nih ...banyak lagi klau nak cite ...usha blog aku >>> klik SINI
takpn usha gambar2 yg tak seberapa aku kat SINI cheers...enjoy


Wednesday, 15-Oct-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti sekitar Ramadhan yg lepas (tak termasuk individu...)

Juadah yg dimasak dan dibawa dalam majlis "Pot Luck"
Bersama Hadirin1
Bersama Hadirin2
View all 8 photos...
Posting lambat lagi kan...(why am I always late at doing somethin') aku bz?...maybe... tarikh besar utk somethin' bakal happen...agaknya...ermm penat kan keja dan nak update... yela blog pn satu hal, blog ape?...Blog Aku le ...ni fotoblog lagi...pastu tak lupa my 'un' pro account flickr yg nak kena buat maintenance dgn buang yg mana perlu sebab nak cukup kan kuota 200 keping gambo... why not pro?...buat masa skrg...aku ni jarang kongsi gambo...fotopages ni saja ok kot...

ok enjoy le kawan2 ni aku join geng2 Ex-UiTM buat ala2 "pot-luck' berbuka kat umah si Naniey dan Dillah...

Juadah yg dibawak dan dimasak geng2 "pot-luck"


Dengan Hadirin malam tu berbuka bersama


Sambung Makan Berat lepas Maghrib ada yg menjeling tu... takutnye kami



Last pose sebelum balik...dengan hadirin dan tuan rumah yang tinggal dan jiran tetangga


Saturday, 11-Oct-2008 17:23 Email | Share | | Bookmark
Do you think you got the urge to shine ...Double Exposure


Star studded contestant...30 will be chosen... only few will survive... a reality show that involve in full filling dateline and creativity...they will be nurture to shine to entertain and completing difficult task in order to rise up to the pinnacle of the challenge ....fame and galore .... (jom join...bleh try nasib...tak dapat pn takpa...macam nak masuk AF plak)

Venue: Berjaya Times Square
Time: 18-19 October 2008

~ Be sure to see you guys there ~


Friday, 10-Oct-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
~:.:Majlis Perkahwinan Khairul dan Rodiah:.:~

Pengantin : Khairul & Rodiah
Tempat : Sik,Kedah



Majlis Perkahwinan ni menemukan dua mempelai dari Kulim dan Sik yang juga merentasi sempadan kerja Kelantan dan Pulau Pinang...walaupun merentasi pelbagai cabaran... kedua-dua mempelai ni tetap terus bersama hadapi cabaran... keserasian dah mula bertapak dalam mengharungi hidup bersama yang lebih mencabar Tahniah dan Maaf atas kesulitan dalam menyiarkan gambar2 ni (agak sangat lambat)



Friday, 3-Oct-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
:;:Selamat Hari Raya AidilFitri 1429 Hijrah:|:

Kad Raya? Ucapan Raya?
Haa ni makan petang raya kedua
Ni rumah...Nenek yg punya..kami bleh dok bawah je
View all 18 photos...
Selamat Hari Raya dengan kad yg malas ni sebagai pembuka kata...nanti aku masukkan gambo lelain plak


gambar memula off course le Tok Salma kesayangan aku...Skali lagi Raya secara berseorangan...menanti hadirnya anak-anak dan cucu-cucu (tadak cicit...sebab aku cucu sulung...hua hua hua) ...
dan gambo kedua bersama my Lovely Nek Rahmah (Moyang aku...mak kepada nenek aku) walaupn umur seratus tahun lebih...dia masih dalam keadaan 'sedar' ingatan kuat, cuma sejak akhir-akhir ni...penglihatan beliau agak kabur dan tak mampu dibantu (doktor mata cakap...mata dia ni beyond knowledge dah...sebab terlalu tua)

Sesaja bergambo kat bawah umah nenek--rumah pesaka ni...umur rumah berkenaan lebih kurang umur nenek (moyang) kami...(we kinda come in all size and package)


Awek-awek Raya...

Perhimpunan Geng Budak SKTAT

Geng Budak SMAI



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net